betyg 4

Anti-Dandruff

Recension av Recipe for Men Anti-Dandruff Shampoo & Anti-Dandruff Cooling Tonic

Recipe for men kommer nu äntligen med ett schampo mot mjäll samt, och i samma anda, en mjällbekämpande hårtonic. Det här kommer väl till pass nu när växlingen mellan först vinter/vår och nu vår/sommar är på riktigt. Det brukar för en del medföra att hårbottnen blir torrare eller flagnar, för att vänja sig med den nya årstiden.

Recipe for Men Anti-Dandruff Shampoo har visat sig gå bra att använda nästan dagligen utan att varken håret eller hårbottnen tar skada. Under varsamt schamponerande i hårbottnen får ämnet Piroctone Olamine verka för att stoppa den svamp som orsakar bildandet av mjäll. Genom att varsamt massera in produkten med cirkelrörelser så får även den rensande, klåda-motverkande och kylande effekten i pepparmintsoljan en chans att arbeta. Denna del känns ljuvlig på ett balsamerande vis.

recension mjällschampo

Man skulle kunna nöja sig efter enbart schamponering men behandlingen blir ännu bättre och håret mjukare genom att avsluta med att applicera Recipe for Men Anti-Dandruff Cooling Tonic. Med den behändiga plastflaskan utrustad med pip är det inga svårigheter att finfördela tonicen i hårbotten över hela huvudet. OBS! Skölj inte ur produkten efter applicering utan låt håret lufttorka med den i. Det kanske kommer att sticka lite när pepparmintsoljan, Piroctone Olamine, teträdsoljan och salicylsyran verkar men det är för att avlägsna flagande hud, rengöra, återfukta och motverka irriterad hårbotten. Cooling Tonic innehåller även solrosolja som vårdar håret, ger glans och styrka och bevarar hårfärgen mot blekande UV-strålning. Efter “behandlingen” är det bara att lägga eventuella stylingprodukter direkt i håret.

recension tonic mot irriterad hårbotten

Mitt hår och framför allt min hårbotten, mår mycket bättre efter användandet av Recipe for men’s antimjällschampo och antimjälltonic. Rekommenderas starkt, det finns inget att förlora utom mjäll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s