betyg 4

Dr Brandt håller vad han lovar

Recension av Dr Brandt Lineless Lines No More

Mitt intresse för så kallade wrinkle fillers och antiage-produkter har blivit allt större med åren och det är dessvärre också en kosmetisk djungel att hitta rätt i, och där många produkter är fasligt dyra. Jag har tidigare provat Dr Brandts Lineless Eye Cream och fann att den var mycket effektiv. Dr Brandt känns som ett märke som gör rätt i att kalla sig exklusivt, och deras priser är också höga, men produkterna håller vad de lovar.

Samma kan sägas om deras Lines No More – lanserad som en ”wrinkle filler och volumizer”

Den är dryg och personligen tycker jag att den gör sitt jobb; huden förefaller bli slätare och åtstramad. Viktigt är att man använder den efter eventuell fuktighetskräm och därefter tryker ett tunt lager runt ögonen samt på linjer vid munnen och i pannan. Lines No More är en dryg produkt så överdosera inte – överskott kan ha en tendes att flagna så spara på krutet!

Resultatet är synligt ganska omedelbart, men är som så många andra liknande produkter tillfälligt och inte någon permanent lösning. Priset på över 600 spänn anser jag dock – trots krämens dryghet – vara alltför högt, särskilt som det finns bra produkter av andra märken som gör ett bra jobb för mindre pengar.

TestPilot Glenn, 47 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s