betyg 4

Pumpa dig fin inför Beach 2012!

Recension av REN Jojoba Microbead Invigorating Facial Polish

Efter att ha använt denna svalkande och uppfriskande Jojoba Microbead Invigorating Facial Polish ifrån REN ett tag börjar jag inse dess faktiska verkan..

I början kändes det mest som att de små jojobakulorna i produkten mest bidrog med att mjuka upp och underlätta insmörjandet i ansiktet. En slags förfinad sol- eller aloe vera-, after-sun-aktig, scrub helt enkelt. Så fel man kan ha! Den här rengörande skrubben gör att din hy (speciellt om du har känslig hud, men den passar för alla hudtyper) blir len och mjuk som du bara minns att den varit en gång i den tidiga tonårstiden, för något år sedan eller två… De större porerna på exempelvis näsa rensas synbart och i pannan känns ett tillslätande resultat på ojämnheter och fet hy efter ett par veckors bruk.

recension scrub

REN Jojoba Microbead Invigorating Facial Polish räcker också länge eftersom flaskan är på 150ml och har en varsamt fördelande pump. Produkten ligger ju tyvärr lite högre i pris än vad jag hade hoppats på (ca 320kr), men skippar man de där extra hamburgarna och en pizza inför Beach 2012 så har man lätt tjänat in både ett och annat i hälsoväg. Appliceras bäst på lätt fuktad hud i ansiktet, masseras varsamt in och sköljes sedan av med varmt vatten. Använd gärna två-tre gånger per vecka under en längre period för bästa effekt. Skulle gissa att denna produkt passar utmärkt mot lättare acne eftersom den innehåller 100% naturliga ingredienser och har en nedkylande direkt verkan genom juniper- och pepparmintsolja. Ej heller testad på djur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s