betyg 3

Dragons blood

Såg fram emot att få testa en kräm som skulle släta ut och fylla upp de små kråksparkarna runt ögonen. Krämen hade en blodröd färg och de kommer från den aktiva ingrediensen, dragons blood, som är en kåda från ett träd i Amazonas. Krämen är behaglig att applicera och går snabbt in i huden och känslan är som om en sval vind smeker ansiktet. Du blir pigg i nunan helt enkelt! Ovanpå denna kräm kan du sedan använda din dagliga hudkräm, då helst med spf, nu när solen så sakteliga börjar lysa starkare.

recension serum

Krämen skall appliceras morgon och kväll i fyra veckor för att effekten skall synas. Redan vid första applikationen känns huden mjuk och uppfräschad, blekhet mildras också, tack vare den röda färgen. Men efter att ha använt den i fyra veckor måste jag tyvärr säga att utlovad effekt på rynkor, även de minsta inte håller… Men huden känns uppiggad och har en bättre lyster. Det är mycket möjligt att du måste använda krämen ett par månader för att du skall få utlovad anti-rynkeffekt.

Vill du ha ett snabbt resultat så är det inte rätt val och för ett pris om 745 kronor, så skulle nog jag hellre välja en annan produkt.

Mitt betyg baseras på förpackning och effekten som den ändock gav, 3+

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s