betyg 3

Fudge x3

Recension av Fudge Matte Hed Extra, Hair Putty & Hair Shaper Mint

recension hårvax

Fudge Matte Hed Extra

Smidig strukturpasta som funkar bäst i torrt hår och som kan forma håret på de flesta sätt. Efter en stunds stylande har håret fått en väldigt matt finish dessutom.

Fudge utlovar en hög stadga 13/15 vilket jag tycker den nästan lever upp till. Gillar doften av melon. Fudge har här fått till en doft (smak) som är något utöver det extra. Och att den ger en verkligen gör håret matt!

Litet minus är att den funkar något sämre i blött hår. 4 G

Fudge Hair Putty

Lätt och smidig kräm som har svårt att forma rentvättat och tjockt hår, men som är perfekt dagen efter eller som slutfinish efter att håret stylats med starkare grejer. Här har vi en dryg produkt som jag upplever ger den utlovade stadgan 5/15. Doften känns lite kemisk.. Billig tvål från Coop, typ. Trist!

Plus för att håret ser naturligt ut. Det får bli en 3:a

 

Fudge Hair Shaper Mint

Grön och kletig massa som kan användas både i blött och torrt hår och forma de flesta typer av frisyrer från Beckham-mohikan till prydlig KD-sidbena. Här får jag den utlovade stadgan 10/15 och en finish som känns halv- matt/glans.

Jag gillar doften av mint och att den funkar utmärkt att använda i blött hår. Om man föredrar ‘orginalet‘ med koladoft eller denna är förmodligen en smaksak. Fin frisyr och ett bra vax för en okej peng får man i bägge fallen.

/Testpilot Andreas B 27 år

2 svar »

  1. Renati rock hard är klart det bästa vaxet om du söker efter ett hårdare vax som dessutom doftar exakt som banan. 150 kr brukar de ligga på, vissa tkr inte det är värt att betala så mkt för en liten burk, men man får bestämma själv 🙂

  2. Hej! Jag har länge haft ett stort intresse för hårvax. En dag hittade jag dock det ultimata. Det slog alla andra vaxet med hästlängder (då hade jag ändå provat en hel del)! Vaxet hette Sebastian Crude Clay och var ett lervax av högsta kvalité! Mitt långa letande var över och jag var extremt nöjd. Tyvärr för ungefär ett par år sedan slutade det tillverkas och det kom istället en ny ”liknande” produkt från Sebastian vid namnet Craft Clay. Tyvärr var det vaxet både dyrare och sämre. Detta gjorde mig mycket ledsen. Men jag lyckades hitta en hemsida som hade det gamla Crude kvar och bunkrade upp!
    Idag är jag inne på det sista i min sista burk och börjar redan känna ångesten. Nu kommer det långa letandet att fortsätta. Lyckligtvis hittade jag denna hemsida där det finns många bra recensioner. Fast till min stora förvåning ser jag varken Sebastian Crude eller Craft Clay. Ni har alltså missat detta underbara vax vilket är helt oförståeligt, eller så har jag missar det att ni recenserat det… Hursomhelst, om ni vet vad jag menar med ett magiskt bra vax kan ni då snälla ge mig lite tips? Känner mig som en nybörjare nu igen (har kommit ut så mycket nytt). Såg en bra recension av ”doop”. Testade det hos en vän för ett tag sedan. Ganska kasst. Hur kunde det få så bra betyg? Ingen direkt stadga, tyngde ner håret och gav en äcklig fet känsla. Så snälla kom inte med några sånna förslag. Är trött på alla liknande varianter DiFi och Fudge. DE SUGER! (har dock inte provat matte Fudge, men Fudge brukar göra mediokra hårprodukter så jag antar att den är ganska kass den med).

    Snälla help me out!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s