betyg 3

lagom, lagom..

Recension av disp CORE Style Paste

Det är väl egentligen inget större fel på den här paste:en men den sticker tyvärr inte ut heller. En krämig konsistens med mellan till lätt stadga, glansigheten är mellan och den är lätt att tvätta ur. Den är liksom lagom lagom hela tiden. Det som ändå är lite unikt med den är att den är fiberberikad, jag har inte stött på någon annan stylingpasta som är det. Fibrerna ger håret en annan struktur och ‘tjockar upp’ håret en aning vilket ger det lite mer volym. Sen doftar den fantastiskt. En doft av tutti-frutti som är oerhört insmickrande men som doftar lite väl starkt så den krockar med parfymdofterna. Bittert får jag också erkänna att doften är lite för ungdomlig för mig. För er lite yngre är det här säkert ett stort plus för, som sagt, den doftar riktigt gott.

recension hårstyling

Att styla om håret flera gånger under dagen efter endast “en applicering” är inte så aktuellt med den här style pasten.

Den är jämförbar med d:fis populära d:struct. Man använder den till samma mjuka följsamma styling och det är ungefär samma stadga och glansighet i dem. disp har lite mindre stadga men kanske lite mer glansighet. I en fight vinner dock d:struct eftersom den får mitt hår att se mycket finare ut. Den ger en struktur som på, i alla fall mitt asiatiska hår, framhäver mer djup. disp CORE Style Paste gör att mitt hår nästan ser lite flottigt ut (det har med glansigheten att göra). Till dess försvar så är den egentligen inte tänkt att användas med mitt nuvarande korta rufs utan till frillor där man vill separera håret, så jag ser fram emot att ge den en ny chans när jag fått lite längre hår och kan styla på ett lite annorlunda sätt.

Förresten så är produkten är parabenfri, det begreppet börjar kännas gammalt såhär i slutet av 2011, men självklart är det en bra sak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s