betyg 5

Skonsam & extremt effektiv

Recension av Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser

Att rengöring är ett grundläggande steg i var mans grooming rutin har knappast undgått någon som besöker denna sida. Trots att man inte lägger mer än ca 20 sekunder på just detta steg är det viktigt att man använder rätt produkt för sin hy och sina behov. En enkel och mycket utmärkt lösning kommer från Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser som är en rengöring i mousseform som lovar att skonsamt kunna avlägsna smuts och t o m envis vattenfast makeup.

recension ansiktsrengöring

Huruvida dess effektivitet mot just makeup kan jag dessvärre inte ge något empiriskt svar på då jag inte använder smink. Dock skall det understrykas att denna produkt faktiskt är extremt effektiv och det lämnas knappt några spår av smuts kvar på bomullspadsen vid efterföljande toner-steg. Resultatet blir att huden blir lämnas ren utan att vara obehagligt torr eller med någon fet yta, vilka är vanliga sidoeffekter för många rengöringsprodukter. Bland ingredienserna skryts det om både aminosyror och vitaminerna A, C och E men man kan ju fråga sig hur pass stor nytta dessa hinner göra innan de sköljs bort?

Användningen är smidig och man behöver drygt 3 pumptag av moussen för att få jobbet gjort. Produkten är skapad för alla hudtyper och passar min blandhy perfekt. Själva formulan är lös som vatten men görs väldigt hanterbar då den pumpas ut i skummad form. Plus för att den är doftfri och inte irriterar ögonen. /Testpilot Jimmy, 19 år student

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s