betyg 4

‘Härskaren’

Recension av doop The Ruler & The Blender

doop The Ruler är en stylingpaste som är till för att ge en lite glansigare look med bra stadga. Burkens design är lik de andra hårvårdsprodukterna i serien, d.v.s. lite funkis som får en att tveka. Pastan har en mild fruktig och härlig unisex doft. I konsistensen påminner den väldigt mycket om en fet och mjuk handkräm, men aningen klibbigare. Jag använde den både i torrt och blött hår, dock insåg jag att jag hade mer kontroll över håret när det var torrt. Jag kunde röra om håret hur som helst, när som helst, utan att tappa stadgan. Den är ganska flexibel i sitt sätt, vilket kan vara tacksamt. Värt att nämna är att den inte har särskild hög stadga. Så om man vill få till lite vågade frisyrer är The Ruler inte det optimala valet. Tvärtom om du vill kunna skifta frisyren under dagens gång och samtidigt behålla en mildare wet-look känsla så är den ett bra val. En sak som jag lade märke till var att glansen försvann ju mer man arbetade med vaxet i håret. För mig var det ingen större grej, jag applicerade bara lite mer paste för att få tillbaka glansen. Bara en notis som kan vara bra att veta.

recension hårvax

Jag börjar bli mer och mer imponerad av doop och deras hårvårdsprodukter. The Ruler är en väldigt högkvalitativ produkt som gör precis det den lovar. Den tillåter dig att göra om frisyren precis så som du vill ha det, när som helst. Precis som de andra produkterna i serien är den väldigt lättarbetad, inte särskild fet och lätt att skölja ur. Den skiljer sig dessutom inte i pris. En 100 ml burk som kostar 199 kr är aningen generöst för min smak. Jag har dock insett att man kommer väldigt långt med bara en liten klick, vilket jag tycker är väldigt bra. Du som är en ”Ruler” kan alltså förbli det under en längre tid. Tveka inte, prova den gärna!

doop The Blender är en rolig tilläggsprodukt för doop’s hårvaxer. Om man känner att vaxen inte har tillräcklig med glans kan man tillföra det genom att droppa lite av Blenders silk serum i vaxen och arbeta in det i håret. Förutom glans upplevde jag även att mitt hår blev mjukare, vilket jag tyckte var en bra egenskap. Det kan kännas aningen omständigt att tillföra en till produkt utöver vaxen för att få en bra finish på håret. Är du dock en trogen doop användare, och kan tänka dig att gå ett steg längre för att uppnå den perfekta stylingen, då är The Blender definitivt en tilläggsprodukt som du bör införskaffa. /TestPilot Arash, 28 år

Plus: Ger bra glans, gör håret mjukt, lätt att skölja ur.
Minus: Priset, kan kännas omständlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s