Bare Minerals

Kosmetika för den modige

Recension av Bare Minerals mineralmakeup

Bare Minerals Try Believe Love kvalar väl inte direkt in som den mest maskulina skönhetsprodukten genom tiderna och den är förmodligen heller inte främst riktad till män. För den som vågar finns dock här väldigt mycket att hämta. Förpackningen innehåller fyra olika produkter i små smidiga minidosor. I dessa dosor finner du två olika foundations, ett transparent puder och ett solpuder. Dessutom medföljer en buffborste av hög kvalitet.

Bare Minerals är kända för sina hudvårdande, kosmetiska produkter och Try, Believe, Love är inget undantag. Samtliga produkter är gjorda på mineraler och vissa har dessutom solskyddsfaktor SPF15.

recension mineralmakeup bare minerals

För att göra det så enkelt och överskådligt som möjligt följer här en beskrivning och utvärdering av varje produkt följt av en övergripande bedömning:

Foundation – Naturlig mineralbaserad foundation som inte känns kladdig eller ”för mycket”. Passar ljus och normal hudton.

Transparent puder (Mineral Veil) – Fixerar din foundation. Passar alla hudtoner.

Solpuder (Warmth) – Ger huden en härligt solbrun ton som ser både naturlig och fräsch ut.

Startkitet är en trevlig bekantskap, klockrent för den som är lite nyfiken och vill prova på makeup. Med ett pris på 495 kr är det mycket ”bang for the buck” och produkterna är förstklassiga. Foundation gör huden slät och framhäver kindbenen och med solpudret ser du skönt solbränd ut utan att vara solariegrillad. Att samtliga produkter sedan dessutom är diskreta och nyttiga för din hud gör det hela till en braksuccé men se för tusan till att gömma undan din makeup annars lär den hamna i tjejens sminkväska för det här är som sagt var riktigt bra grejer!

bäst i test

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s