betyg 4

I’m an addict

Recension av doop The Outsider

doop [dope] är ett populärt märke från Holland som jag tycker sticker ut bland mängden. Jag läste någonstans att deras styling produkter är inspirerade av personer i storstäderna. Resultatet har blivit produkter som ska komplettera en persons klädsmak, personlighet och musikstil. Jag har fått möjligheten att testa tre hårvaxer som är till för den utomstående (The Outsider), rockaren (The Rocker) och härskaren (The Ruler). Låt se vilken av dessa som passar mig och mitt okontrollerbara afro – först ut är:


doop The Outsider – stylinglera som ska ge håret en kraftig stadga med en matt finish. Burken ser ut som något taget ur TV-Shop, d.v.s. inte särskild övertygande. När man dock bekantar sig med produkten ser man genast att den har hög kvalitet. Den har en väldigt behaglig doft som påminner om persikor. Leran har en grå ton och är relativt fast. När man bearbetar leran innan applicering i håret känner man direkt hur den går från den fasta formen till att bli mjuk och lätthanterlig. Jag applicerade leran både i torrt och fuktigt hår, och båda gångerna kändes produkten väldigt lättarbetad. Jag fick dock mer volym i håret när det var torrt, vilket jag tyckte var bra. Kort efter appliceringen insåg jag att produkten snabbt ”tog sin plats” och gjorde sitt jobb. Jag kunde forma håret hur som helst utan att tappa stadgan. Detta gällde även under dagens lopp, frisyren höll sin form utan att se särskild stylad ut. Detta tyckte jag var riktigt bra för de tillfällen då man vill se naturlig ut i håret och inte sticka ut för mycket (vara lite av en outsider med andra ord).

recension hårvax

Jag tyckte om doop The Outsider. Det är en produkt som genomsyrar kvalitet och som känns bra när man jobbar med den. Den är dessutom väldigt enkel att skölja ur håret. På innehållsförteckningen garanteras en stadga på 9 av 10, vilket jag tycker att den lever upp till. Jag har inga negativa saker att säga om den förutom att priset kan verka lite högt. Med sina 199 kr kanske den uppfattas som lite väl dyr jämfört med andra liknande produkter. Burken rymmer 100 ml lera, och eftersom den har en väldigt dryg konsistens kan den hålla ett bra tag. Detta tycker jag gör att produkten blir genast mer prisvärd. Jag är definitivt en outsider… är du? /TestPilot Arash, 28 år


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s