betyg 5

En ‘mogen’ mans bästa vän?

Recension av Bulldog Natural Grooming Anti-Aging Moisturizer

Jag ska inledningsvis erkänna att jag är en stor fan av Bulldog; jag använder också deras ansiktsrengöring och  produkterna är mycket överkomliga i pris och dessutom dryga. Att de även visar sig fungera utmärkt gör ju inte saken sämre.

Bulldog Natural Grooming Anti-Aging Moisturizer för mogen och åldrad hus utgör inget undantag – här snackar vi anti-rynkkräm som inte gör huden fet eller glansig utan gör vad som utlovas: att släta ut och föryngra huden. Krämen absorberas nästan direkt utan att ge en kladdig känsla och det lilla inslag av manlig, träaktig doft som krämen avger är mycket subtil och behaglig, och försvinner ganska omgående. De som är rädda för starka dofter på ansiktshuden behöver alltså inte oroa sig. Att Bulldogs produkter dessutom inte är testade på djur och inte innehåller skadliga ämnen eller parabener är ytterligare ett plus.

recension av naturlig hudvård för män

På förpackningen poängterar man att krämen – som innehåller fem olika oljor och extrakt, utvunna bland annat av hirs och galläpple – ska ge huden ett yngre intryck och åtstramande effekt efter fyra veckors användande. Personligen såg jag resultat direkt, i stort sett redan vid första applikationen. Speciellt området på kinderna och under ögonen har fått en ungdomlig kick.

Som också framhålls på tubens utsida, så hänger ett bestående resultat på ett fortsatt användande, och det får väl anses normalt för den här typen av produkter; de är sällan permanenta utan man får fortsätta använda dem om man vill kvarhålla effekten. I detta fall tycker jag inte det är något problem, då priset är så pass acceptabelt och krämen otroligt dryg (endast mycket lite krävs vid applikationen).

En fantastisk anti-age kräm som fortsatt kommer att inta hedersplatsen i mitt badrumsskåp!

Co-Pilot Glenn, 47 år

bäst i test

1 svar »

  1. Har börjat använda Bulldog produter som ansiktstvätt original ,anti age kräm,ögon kräm,scrub och är super nöjd har testat många andra märken men ingen slår Bulldog mycket prisvärda produkter.
    Mvh Håkan 46 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s