betyg 5

Ännu en höjdare!

Recension av Recipe for men Super Smooth Body Cream

Grym bodylotion

Body lotion för 189 spänn? Låter lite väl dyrt i mina öron. Med goda erfarenheter av Recipe for men i ryggen provade jag glatt deras senaste produkt Super Smooth Body Cream.

Ärligt talat så gick första provomgången inte särskilt bra. Efter idogt smörjande fanns det fortfarande en hel del överbliven kräm på armar, ben och bröstkorg. I övrigt kändes doften och konsistensen riktigt bra. Dagen efter tog jag betydligt mindre klickar ur den vit-röda tuben och genast blev resultatet ljusår bättre.

Det som jag först trodde var en riktigt dyr lotion visade sig snarare vara en riktigt billig lotion eftersom det krävs betydligt mindre av Recipe for men Super Smooth Body Cream än av till exempel kroppskrämerna som går att köpa på H&M, Ica och Coop. Produkten funkar utmärkt som en regelbunden fuktgivare för hela kroppen men allra mest nice är den efter till exempel kroppsrakning eller något annat som skadat huden, gjort den känslig eller torkat ut den. Resultat märks omgående men även dagen/dagarna efteråt. Kort sagt: En höjdarprodukt till ett bra pris som ger utmärkt resultat och passar fint in i den sedan tidigare underbara produktmixen som Recipe for men har att erbjuda!

/Testpilot Andreas B 27 år

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s