Burberry

För män i farten..

Recension av Burberry Sport for Men Edt

Det brittiska modehuset Burberry har med sitt patenterade mönster Nova Check riktat sig till äldre män med tjock plånbok. Det är tidlöst, klassiskt, kanske till och med ”gubbigt” om man vill vara lite elak. Rävjakt, Prins Charles, cricket. Där har ni mina associationer till Burberry, inte jättesexigt men helt klart både klassiskt och exklusivt.

Med doften Burberry Sport for Men har man gjort en helomvändning och riktar sig istället till den moderna mannen och dennes livsstil. Hur det funkar? Ja, man har i alla fall lyckats anamma uttrycken väl. Här finns nämligen allt vad gäller rörelse och sportighet. Doften är dynamiskt komponerad av toner som ingefära, grapefrukt, vete, ambra och trä.

recension av herrparfym

Den appellerar helt klart till män i farten, oavsett om det är på kontoret, i sporthallen eller i joggingspåret. Den lyfter upp energierna och är vital samtidigt som den är diskret och sofistikerad i sitt uttryck.

Det är också här i som det stora problemet ligger. Burberry Sport for Men faller helt enkelt på sin slätstrukenhet. Doften är tämligen livlös och aldrig chockerande, den saknar både djup och karaktär, så jag är ledsen Burberry Sport. Jag applåderar försöket att bryta mönstret men har ändå inget annat val än att placera dig långt bak i badrumsskåpet. Du är helt enkelt för anonym och tråkig för min smak i alla fall..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s