betyg 5

Ren och fin på det enkla sättet

Recension av Clarins Men Active Face Wash

En enkel rengöring är ett måste i varje badrumsskåp. Den senaste produkten i mitt är Clarins Men Active Face Wash. Det är en produkt som mycket enkelt rengör huden från överflödigt fett och orenheter. Den löddrar rejält vilket ger en praktisk tvätt. Vad som sägs om den, är att den lämnar huden med en icke-stram känsla som varar. Jag kände dock av en stramande känsla efter användning. Jag har låtit produkten vara en del av mina procedurer och använt den varje morgon och kväll i en vecka. Jag fann den som enkel att använda och med ett bra resultat. Även om den faktiskt lämnar efter sig den där stramande känslan ger den fortfarande ett mjukt ansikte och en känsla av renhet. Active Face Wash passar alla hudtyper och jag med mycket fet hy är nöjd! Den rengör mitt ansikte från den överflödiga talgen och lämnar efter sig en matt och fräsch känsla.

Doften på en rengöring brukar inte vara första prioritet, men Clarins har stoppat in en, enligt mig, något för stark doft av citrus i produkten. Föredrar du starka dofter så är det positivt, jag ser dock hellre att rengöringsprodukter har en något nedtonad mild doft som inte sätter sina spår. Den lämnar efter sig en gnutta doft i ansiktet efter tvätt, men det är ingenting som stör.

recension rengöring för män

Någonting annat som jag inte alls upplever med många andra produkter är att tuben känns som riktigt solid och välbyggd med ett lock som är av hård hårdplast och som inte verkar gå sönder på mycket länge. Tummen upp för detta!


Undvik bara för din egen skull att få den i ögonen då det svider som bara den.

Även fast den stramande känslan uppstår efter användning kan jag inte sänka betyget. Den simpla användningen och det bra resultatet väger upp. Sedan att det är en hemsk upplevelse att ens komma nära ögonen med löddret kan inte vara positivt. Priset på 280:- ligger i mellanklassen, men den är inte överprisad då man faktiskt får vad man betalt för. Är du dock försiktig och undviker ögonen samt använder fuktighetskräm efter användning är detta rätt produkt för dig.

Den får en femma! /TestPilot Patrick, 17 år student

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s