betyg 4

Fixa stubben

Recension av Remington Beard Trimmer Stubble-Kit

Remington Beard Trimmer Stubble-Kit MB4110, är en skäggtrimmer med titaniumblad som håller din 3-dagars stubb vårdad och snygg varje dag. Skäggtrimmern är specialiserad för korta längder och produkten är också sköljbar. Trimmern laddar snabbt via vanligt vägguttag eller den inkluderade USB-kabeln. Ett kul grepp men personligen är jag högst tveksam till om jag någonsin kommer att ladda min skäggtrimmer via datorn.

Jag är alltid lite skeptisk till Remingtons produkter efter att ha provat på ett antal bottennapp i form av riktigt dåliga rakhyvlar och klumpiga apparater men detta funkar faktiskt och ergonomin i produkten är också riktigt bra. Den ligger bra i handen och har en perfekt tyngd. Det är sannerligen ingen skön upplevelse vid användning men den som vill vara fin får lida pin, heter det ju.

Alla riktiga män vill ju uppnå den där sofistikerade bad-boy looken som alltid funkar sådär otäckt bra på Hollywoodkändisarna och med MB4110 kan du faktiskt trimma din yviga ansiktsbehåring till att nå samma höjder som George Clooney, Colin Farrell och de andra tunga grabbarna. Alla har vi väl stått i badrummet och försökt med både rakapparater, saxar och traditionella trimmers men det är som bekant ett tidskrävande arbete och resultatet blir oftast antingen ojämnt eller ovårdat.

Måns_Remington_MB4110

Vad är det då som gör att MB4110 kan lösa detta, ett av vår tids största manliga problem? Jo, det är egentligen ganska enkelt. Man har i princip tagit en konventionell hårtrimmer och vidareutvecklat tekniken därifrån. Remington Beard Trimmer Stubble-Kit levereras med två utbytbara huvuden där det ena alternativet är en precisionstrimmer med en s.k. distanskam, speciellt utvecklad för skäggstubb på 0,4-5,5 mm. Tjockleken justerar man lätt via en liten ratt på ovansidan. Det andra huvudet som medföljer omvandlar din skäggtrimmer till en vanlig rakapparat. Denna håller dock ingen högre klass så är du främst ute efter en riktigt bra rakapparat så väljer du ett annat alternativ. Jag rekommenderar endast MB4110 till att hålla efter din skäggstubb för det gör den faktiskt riktigt bra!

Om vi tittar lite på laddning och rengöring så är den oerhört lätt att skölja ren. Huvudet tas lätt av för att kunna rengöra ”på djupet” och efter full laddning så rullar maskinen i ca. 45 minuter.

test av skäggtrimmer från remington

Nu kan jag ju tyvärr inte ståta med någon jättetät skäggväxt och har därmed inte riktigt samma utgångsläge som grabbarna ovan, men med MB4110 kommer jag i alla fall ett litet steg närmare Hollywood..

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s