Burberry

Fräsch, sportig & svalkande

Recension av Burberry Sport Ice Man Edt

Föreställ er att ni kliver in i ett iskallt rum fylld med uppfriskande citrusdofter. Det är denna sensation Burberry vill att ni upplever när ni använder deras Burberry Sport Ice Man. Som namnet indikerar ligger fokus i deras parfym på is och kylighet. En svalkande parfym som ger ifrån sig en fräsch och sportig doft.

Parfymens flaska känns robust med dess svarta gummihölje och metalliska kropp. Den upplevs lite kantig men samtidigt väldigt solid och manlig. Flaskan följer med i en metallisk färgad förpackning som dessutom har ett svart gummiarmband fäst på dess utsida. En gåva till dess användare skulle jag tro. Allt som allt upplevs parfymens yttre som positiv.

recension herrparfym

Friskt är definitivt rätt ord som man kan använda för att beskriva doften. Den har ett härligt citrusinslag som påminner väldigt mycket om den doften man känner när man river ett apelsinskal med nageln. Den känns väldigt ungdomlig i sin karaktär, samtidigt som den har en framhävande manlig ton någonstans djupt ner i noterna.

Burberry Sport Ice Man känns som en allround parfym. Du kan använda den när som helst utan att den känns fel. Doften är egentligen inte särskild unik och sticker inte ut från mängden på något sätt känner jag. Det finns flera parfymer ute på marknaden som har samma fräscha och ungdomliga karaktär. Dock känner jag att  Sport Ice Man lägger sig snäppet över de andra med dess behagliga citrusdoft. Den kan definitivt bli en favorit bland dessa parfymer – prova den gärna och se om du instämmer! /TestPilot Arash, 28 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s