Övrigt

När man väl får ‘kläm på den’ så..

Recension av Maxim Anti-Perspirant Roll-On

Maxim Anti-Perspirant Roll-On är ingen vanlig deo som luktar gott utan den är doftlös och ska hjälpa till att förhindra eventuella pölar under armarna. Precis samma funktion , som Absolut Torr.

Jag måste erkänna att när jag fick hem denna tänkte jag ”åh tack för den, kunde jag inte fått testa en billigare deo!?”. Förpackningen ser typisk amerikansk ut och själva flaskan ser ut som en deo mot myggor. Men som sagt, detta var ju ingen vanlig deo utan den är till för att förhindra svettningar i armhålan. Tur att jag kom på det innan jag rollade in den!

recension antiperspirant mot svettningar

Rekommendationen är att applicera Maxim Anti-Perspirant Roll-On på kvällen innan sänggång. Jag har aldrig använt en sån här typ av produkt innan. Jag har inte problem med svettningar och när jag tränar vill jag svettas. ”Ut med det gamla”! Första gången jag testade den var…. spännande. Jag hade ingen aning om hur mycket jag skulle applicera så jag tog en (enligt mig) liten mängd över hela armhålan innan jag gick och la mig. Det pirrade och stack lite grann men inget farligt. Sen flög jag upp mitt i natten och sprang in i badrummet med armarna som en gorilla. Brand utan eld, det var så det kändes. Jag tvättade bort så gott det gick. Dock hade jag varken utslag eller rodnader.

Andra gången gick det bättre. Jag var mer sparsam och det kändes ingenting. Första misslyckade appliceringen höll mig torr och luktfri i armhålorna nästan ett par veckor. Andra gången höll det en vecka och det känns lagom, framförallt när det var smärtfritt.

Jag är fortfarande inte helt såld på sådana här produkter. Det är meningen att vi ska svettas. Annars kommer det ut någon annan stans. Men jag ser absolut en fördel på sommaren med alla grillfester. Det är inte så snyggt att ha blöta fläckar under armarna så där väljer jag hellre att vara torr. Detta är en väl fungerande produkt och till ett bra pris. Den är riktigt dryg när man väl fått till mängden. Så vare sig den används för speciella tillfällen eller som förebyggare för extrema svettningar kan jag rekommendera Maxim Anti-Perspirant Roll-On.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s