Burberry

Hur doftar en murgröna egentligen?

Recension av Burberry Weekend Men Edt

Klassiska och anrika modehuset Burberry verkar formligen spruta ur sig parfymer just nu, precis som många andra modehus. Man har ett fåtal klassiker och sen ett antal trend- eller säsongsdofter som är lite mer ”flavour of the season”. Den här tillhör det sistnämnda. Resultatet är gott. Friskt men inte sportigt.

recension herrparfym

Namnet Weekend associerar man ju direkt till city-semester och mycket riktigt, toppnoterna i citrus och grapefrukt tas snabbt ned till varmare amber och sandelträ i mellan och basnoterna vilket ger lite mer elegans. Burberry refererar även till murgröna i mellannoterna vilket i ärlighetens namn känns lite tramsigt. Har du någonsin känt doften av en murgröna?

recension herrparfym

Doften är inte så stark, vilket för vissa kanske är önskvärt. För andra kanske det innebär lite mer åtgång. Men för 375 kr kan man gott splasha på lite extra.

En habil doft i tiden som passar dig som gärna doftar gott och fräscht men inte alltför sportigt eller tungt. Funkar bra på din cityweekend eller ja.. nästan var som helst faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s