betyg 5

Tack Ole!

Recension av Ole Henriksen Invigorating Night Gel

Jag har haft förmånen att testa en superprodukt, Ole Henriksen Invigorating Night Gel. Innehållet är extraherade fruktsyror (AHA) i en bas av algextrakt och mucopolysaccarider, C- och E-vitaminer. Effekten skall vara att släta ut och minska porer, helt enkelt att föryngra huden och ge den en friskare lyster.

Skall erkänna att jag kände mig lite skeptisk till att börja med, har i ärlighetens namn testat liknade produkter förr och de har sällan hållit vad de lovar, förutom att de svidit och gjort huden rödflammig, samt torr. Så det var med viss bävan jag följde instruktionerna och applicerade efter kvällsrengöringen… Visst sved det lite kort, men sedan följde en uppfriskande och skön känsla, huden blev len och kändes slätare. Gelen gick snabbt in i huden och lämnade ingen kletig ”mask” känsla. Morgonen efter var det bara att skölja ansiktet med vatten, rengöring kändes överflödigt, på med dagkräm och redo för en dag på jobbet. Det är viktigt att skölja av ansiktet på morgonen innan du applicerar dagkräm, AHA syror och solljus, ingen bra kombination.

recension nattkräm

Så har det fortsatt under testperioden och huden blir bara fräschare och spänstigare, skön känsla för mig som börjat känna och se hur huden sett tråkig och trist ut, efter en lång och torr vinter.

Så killar med en trött och torr vinterhy, skall absolut satsa på denna gel! Använd gärna en bra dagkräm från Ole Henriksen med solskydd på dagarna. Gelen skall enbart användas på natten.

Ett stort plus är att alla av Ole Henriksens produkter är baserade på naturliga ingredienser och att förpackningarna är återanvändbara, man blir inte bara snyggare utan även klimatsmart.

Att priset ligger på nästan 800 kr, känns förstås lite mycket, men gelen är dryg och gör verkligen vad den lovar. Kvalitén är mycket hög, så priset får nog anses som helt adekvat.

Det är inte ofta jag ger full pott, men Ole Henriksen får en 5:a med spets! Keep up the good work!

bäst i test

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s