betyg 5

Len som en babyrumpa

Recension av California North Grapeseed Clay Facial Mask

Tycker om att ta hand om mig själv och se bra ut både vad det gäller hår, hud och kläder. Jag jobbar som säljare i butik och min fritid består utav träning, träffa vänner och andra sociala aktiviteter. Sitter helst inte rastlös och stirrar in i väggen och då är det, tycker jag, viktigt att man alltid visar sin bästa sida – därav intresset för grooming!
CoPilot Marcus, 21 år

testpilot

Om jag nu ska recensera en av mina favoritprodukter så måste det bli California North Grapeseed Clay Facial Mask.

Första intrycket  är den härliga och friska doften av mint och citrus som ger en känsla av fräschhet och lyx redan innan man strukit ut den. Intryck nummer två kommer så fort man smörjt in den över ansiktet och halsen vilket visar sig som en uppfriskande kall känsla mot huden. Viktigt är att man gjort rent huden innan applicering så att masken kan verka djupare. Man känner redan efter några minuter hur masken stramar upp huden medan den torkar. Efter cirka tio minuter kan man tvätta bort den nu torra leran som knappt syns längre då den sjunkit in i huden. Skölj noga med ljummet vatten för att få bort alla rester av masken som då drar med sig smutsen ur porerna. När man sen torkat huden är det viktigt att smörja in huden med en återfuktare då huden nu är extra mottaglig för det tack vare djuprengöringen.

recension ansiktsmask

Efteråt känns huden riktigt ren och fräsch och den lämnar en pigg och klar känsla. Ansiktet blir även lent som en babyrumpa efter behandlingen. Man ser direkt att ansiktet fått en annan lyster så det är perfekt en dag man ska ut på krogen eller kanske till och med dagen efter för att se mindre trött ut. Ser man istället ur ett längre perspektiv så motverkar den finnar väldigt bra om man använder den regelbundet, någon gång i månaden brukar räcka. Den får huden att hålla sig i god balans vilket är perfekt för mig som har ett ansikte som verkar leva sitt eget liv med upp och nedgångar!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s