kroppsvård

Evigt tacksam!

Recension av Nad’s for Men InGrow Solution

CoPilot Tomas -23 år, student

”Jag gör mycket på min fritid. Jag tränar mycket på gym cirka 4-5 gånger i veckan och har även jobbat som fitnessmodell. Om några veckor ska jag också gå en utbildning till gyminstruktör. Jag är med i det studiesociala utskottet och arrangerar shower och events för studenterna. Jag är också kontaktperson åt en 17 årig kille som jag träffar cirka 2 gånger i veckan.

Är mycket intresserad av hudvård då jag gillar och ta hand om mig själv. Tror allt började med att jag hade kraftiga rakfinnar som jag ville få bort och på den vägen är det. Kort och gott gillar jag och ha många saker  för mig och jag gillar också att ta hand om mig själv!”

recension hårborttagning

Har du som jag länge haft problem med rakfinnar? Du vill ha en renrakad fräsch look men det är nästan omöjligt med dessa utslag?

Jag har länge haft problem och försökt med allt. Läst på bloggar, googlat och letat svar på forum. Men när jag en dag pratade med butiksbiträdet i grooming affären fick jag ett tips på en produkt – Nad’s for Men InGrow Solution

recension hårborttagningsprodukter för män

Produkten känns fräsch och effektiv. Den bränns lite när man sätter på den på halsen/nacken och jag tar det som tecken på att den verkligen gör någonting. Det bästa med den att den verkligen fungerar!

Redan efter första rakningen såg jag tecken på att det röda hade minskat. Visst det är ingen mirakel produkt och allt det röda försvinner inte, men det är betydligt mindre synligt! Tidigare har jag alltid behövt raka mig varann dag för att inte utslagen ska expandera. Nu kan jag raka mig var 3-4 dag och har inte alls lika mycket utslag.

Kort och gott har Nad’s lösning fått en given plats i mitt badrumsskåp och jag har tidigare aldrig mött en produkt som gjort så mycket mot just detta problem! Jag är evigt tacksam mot butiksbiträdet i grooming affären och mot Nad’s!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s