betyg 4

Matt in an instant!

Recension av Myego Matifiant Shine Rescue

CoPilot Daniel,  24 år och student från Jönköping. Läser sin sista termin innan det är dags att bege sig ut i arbetslivet.

testpilotsrecension

Jag är ganska aktiv och tränar en hel del. Jag är nog enligt mina vänner lite fåfäng, jag skulle själv vilja påstå att jag är mån om mitt utseende och gillar att experimentera och testa nya saker som traditionellt inte anses vara ”manliga”.

Här följer en recension på en av hans favoriter:

Myego Matifiant Shine Rescue är ett av mina senaste inköp hos grooming och har snabbt blivit en favorit produkt för mig. Det är ett ‘mattifierande’ puder som ger oljig och glansig hud en matt finish.

Om vi börjar med det man ser så tycker jag att förpackningen är riktigt schysst. Den är stilren och diskret och samtidigt mycket praktisk då dosan har två  separata fack, ett för puder och spegel samt ett där en liten borste förvaras. Riktigt smidigt då man kan ha med sig dosan och enkelt applicera pudret  när huden börjar kännas glansig och oljig fram på dagen.

recension kosmetika för män

Håller då produkten vad den utlovar? Jag tycker att den funkar riktigt bra, huden får en matt och naturlig känsla, fram på dagen får jag lätt lite glansig hy och Myego Matifiant Shine Rescue ger då huden snabbt en matt finish. Pudret  är dessutom mycket drygt och det räcker med bara några svep med borsten för  att ta bort det oljiga intrycket. Med tanke på att pudret är såpass drygt så  tycker jag priset är helt okay, 279 spänn känns det verkligen värt.  Det som är lite negativt är den medföljande borsten som inte optimal när man  ska applicera pudret. Hemma använder jag hellre en annan större borste. Totalt sett tycker jag pudret är riktigt bra, produkten håller vad den utlovar, men den medföljande borsten drar ner betyget en aning, därför får Myego Matifiant  Shine Rescue 4/5 av mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s