betyg 1

Inte för dig med grovt skägg!

Recension av Remington Rakapparat F5790

Större småklumpig maskin med plastigt intryck. Har svårt att klippa både kortare och längre skägg torrt likväl som fuktigt. Den hoppar som över ungefär var tionde skäggstrå.

Batteriet räcker enligt uppgift i ungefär 60min. Personligen har jag kunnat använda den i över en vecka utan att behöva ladda den. Rengöringen sköts genom att skölja och tvätta den i rinnande vatten.

recension rakapparat

Personligen blev jag mest glad över laddningsindikatorn, något som säkerligen är standard på senare år och att trimmern fungerar väldigt bra, kraftfull och smidig.

Detta är mindre bra: Rakningsförmågan –  För mig har det visat sig omöjligt att få en jämn rakning, oavsett nedlagd tid och grundförutsättningar. Under testperioden fick jag vid varje tillfälle nyttja en annan apparat för att raka mig igen så skogarna av ej raknings bara skäggstrån kunde rakas bort.

Sammanfattningen är väl att denna rakapparat till ett iofs ganska trevligt pris, 799 kr lämpar sig för personer med lite mindre grovt och glesare skägg än jag.. Det här fungerade inte alls för mig!

/CoPilot Gustav, 29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s