betyg 3

Hårborttagning för män!

Recension av Nad’s for men hårborttagningsprodukter

Nad’s är ett märke helt och hållet utvecklat för män. Jag vet inte om det egentligen behövs när det gäller hårborttagning, men det är i alla fall roligare att köpa en produkt som inte är rosa och pratar om silkeslena ben. Redan här ett plus jämfört med Veet som av oförklarlig anledning drog in sin herrlinje på wax strips.

Nad’s är faktiskt mycket attraktivt prissatt. I alla fall delvis. Konkurrenten Veet tar 90:- för sina strips, Nad’s tar 129:-. Men ett samlat produktkit med scrub, body lotion och strips för 329:- tycker jag är billigt – förutsatt att produkten är bra. Tyvärr är det lite sisådär med det. Lite högt och lågt..

recension av hårborttagningsprodukter för män

Scruben Nad’s for Men Xfol Follicle Release Scrub är gjord för att vara extra effektiv. Den innehåller valnötsskal och sockerkristaller för att exfoliera – och det gör den. Rejält! Den är definitivt effektiv men den är även rätt så rivig. Och allt annat än dryg. Konsistensen är mycket fast och det går åt en hel del om du vill scrubba kroppen med denna. Sockerkristallerna märker man inte mycket av, men valnötsskalen sätter sitt avtryck. Gillar du riv så är det här produkten för dig. Det är en okej produkt för sina pengar – en scrub för 129:- (om du köper den allena) är ganska billigt. Men du får också ett ganska billigt innehåll. Jämför jag med produkter som är dyrare är det stor skillnad. Men den gör jobbet. Svag 3:a baserat på ok pris för vad produkten innehåller.

Vax-stripsen Nad’s for Men Wax Strips är faktiskt riktigt bra. De är definitivt bättre än Veet’s motsvarande och får bättre tag i hårstråna. Dessutom följer det med en liten duk du ska ‘preppa’ huden med – den ser dessutom till att bedöva huden något. Ja, det kommer ju göra ont ändå, men du upplever ett mindre sting än du skulle göra annars.. (Men märkligt nog så skickas bara en sådan med i förpackningen). Känslan varierar säkert – att riva av ett plåster är ju den klassiska jämförelsen, men det beror ju på vad du vaxar och hur tjockt håret är just där och hur tålig du är för smärta. Efteråt torkar du av överflödigt vax med medföljande våtservett. Tyvärr har Nad’s inte skickat med mer än två stycken av dem. Man undrar – ska man inte kunna använda produkten mer än en-två gånger? Man kan heller inte återförsluta påsen vilket gör att stripsen torkar fort. Nad’s borde tänka om här. Skicka med fler före- och efter-servetter i produkten och gör påsen återförslutningsbar! Den får en 3:a av mig, för att den är bra vid användning. Men oskicket att produkten i praktiken blir svår att återanvända drar ned betyget.

Body lotion då? Nad’s for Men Depileze Body Soothing Balm är faktiskt en riktigt angenäm produkt. Den här en lagom doft som bl.a. doftar lite te. Den är heller inte särskilt dryg, men priset är bra. Konsistensen är ganska tjock, men känns inte oljig i bemärkelsen fet, men den känns fet i bemärkelsen rejält återfuktande. Hänger ni med? Ingen oljig hinna men en tjock struktur gör att produkten, såhär i vintertid, gör ett riktigt bra jobb. Den går snabbt in i huden och återfuktar utan att täppa till porerna. Har du minsta benägenhet för Bacne så är det här en bra produkt, ofta brukar body lotion förvärra sådana problem, men det märker jag inte att den här produkten gör – bra jobbat där Nad’s! Stark 4:a, hade den varit lite mer dryg hade den fått en 5:a.

2 svar »

  1. Ett tips för och få bort överflödigt vax är att tvätta sig med olivolja, tar bort allt vax på ett kick!
    Är olja våtservetterna är dränkta i också.

    God fortsättning!
    MvH
    Henke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s