betyg 5

Borde finnas på varje rakhylla!

Recension av Razorpit

Jag fått den stora möjligheten att få prova på Razorpit i snart två månader nu och märk mina ord. Imponerad är bara förnamnet! Hittills har jag inte behövt byta rakblad en enda gång. Ja, jag vet. Folk säger att man ska byta varje vecka, vissa säger varannan.

Med Razorpit säger jag: Raka dig en månad eller varför inte tre med samma rakblad.

Än så länge har jag fortfarande inte märkt av att bladet blivit slappt eller att det inte tar ordentligt, jag måste självklart berätta att jag rakar mig ungefär varannan till var tredje dag, men ändå, jag har rakat mig minst 30ggr, plus rakning av vissa delar av kroppen, så tillsammans uppemot 50ggr.

Det är MINST SAGT imponerande!


slipa rakbladen med razorpit

Detta är en grym investering för er alla som känner er precis som mig när det är dags att köpa nya rakblad, det är svindyrt! Razorpit är något som borde finnas i varje hyvelanvändande mans badrum. Om inte för ekonomiska skäl så för miljöns skull. Jag menar, handen på hjärtat. Hur många av er återvinner era rakblad? Pinsamt nog gör i varje fall inte jag det, även fast man borde. Tänk själva hur många rakblad gör ni av med på en månad, ungefär? Låt säga fyra stycken, det kostar minst 100-150 kr att införskaffa. På två månader har ni passerat kostnaden för denna produkt som endast kostar 239kr.

Razorpit får en stark 5a av mig utan minsta tvekan!  /TestPilot Andreas, 19 år


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s