betyg 5

Schack Matt

Recension av Dr Brandt Pores No More Anti-Aging Mattifying Lotion

Det var en fest för några år sedan hemma hos ett gift par. Jag pratade länge och väl med den unga frun och ämnet var så klart hudvård. Av någon anledning tog hon mig lite avsides och viskade en fråga i mitt öra: Vill du se mina skönhetsprodukter? Vetskapen om att detta unika tillfälle troligtvis bara dyker upp en gång i livet, fick mig att snabbt väsa fram ett ja. Tanken att få en inblick i en kvinnas allra heligaste gjorde mig både upprymd och nervös. Och när hon dröjde tänkte jag att hon säkert ångrat sig och helt enkelt börjat prata med någon av de andra gästerna om något betydligt mer oskyldigt än hudvård. Döm om min förvåning då hon dyker upp med hela famnen full av allehanda krämer. Det var första gången jag kom kontakt med varumärket Dr. Brandt.

Jag har alltid varit lite misstänksam mot användandet av titeln doktor i tid och otid (och det hänger inte enbart ihop med att Dr. Alban inte visade sig vara något annat än en simpel tandläkare). Men ända sedan dess har läkare Brandt, oavsett om han är en riktig läkare eller inte, haft en särskild plats i mitt hjärta.

Som du förstår kära läsare är en objektivt hållen recension otänkbar i detta fall. Och självklart älskar jag den här produkten – Dr Brandt Pores No More Anti-Aging Mattifying Lotion. Det finns ingen lotion som går in i huden snabbare, som får dig att se piggare ut och som dessutom lämnar ansiktet så fräscht matt.

recension fuktighetskrämDet här är kvalitet rakt igenom: doften, färgen, konsistensen lämnar inget övrigt att önska. Min enda invändning är priset. Nästan 700 pix är mer än de flesta klarar. Och jag undrar verkligen hur den unga frun hade råd. Men det gäller att göra rätt prioriteringar här i livet. Du som inte gärna kompromissar med din hud får väl helt enkelt kompromissa på något annat område. Så sälj bilen och åk buss istället. Det kommer göra underverk – för din hud.      /TestPilot Jesper, 36 år

bäst i test

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s