betyg 5

Fem G!

Recension av RazorPit Razor Blade Sharpener

När jag först fick hem denna produkt så tänkte jag vad är detta? Den såg perfekt ut som en förvaringsask till min Gillette rakhyvel men den måste ju ha någon annan funktion. Läste igenom pappren som kom med produkten och insåg snabbt att detta skulle bli en produkt som jag så småningom skulle bli förälskad i.

Jag använder Gillette rakhyvel hemma med dess rakhyvlar och jag har problemet att jag ofta måste byta ut dessa pga. jag använder rakhyveln till att ofta raka huvudet (jag vet att det finns särskilda produkter till just detta). Det är just därför jag ofta måste byta rakblad eftersom de snabbt blir slöa.

Till denna produkt test började jag med ett nytt rakblad och höll räkningen på hur ofta jag var tvungen att byta rakblad. Vanligtvis brukade jag byta rakblad var 9-11:e gång (ofta brukar jag få en skön och komfortabel rakning upp till 6:e användningen)men efter använt RazorPit Razor Blade Sharpener lyckades jag förbättra denna siffra till ca 15-17:e (här ökade även den komfortabla rakningen till 8:e gången). Detta visar att det är en klar förbättring och att produkten verkligen fungerar.

recension razorpit rakbladsslipare

Under min testperiod har jag fått hem en massa produkter som jag både gillat och ogillat och jag måste säga att detta är definitivt en produkt som jag verkligen gillar. Hela produkten tilltalar mig, formen passar perfekt till min rakhyvel och materialet är perfekt då den är ganska robust men känns inte alltför hård eller oskönt på något sätt till och med den svarta färgen är tilltalande.  RazorPit är verkligen lätt att använda och tar inte så lång tid att använda heller.  Efter rakningen tar man en klick med raklödder och smetar ut det på den, sedan stryker man rakhyveln mot ytan på produkten.

Priset på denna produkt ligger hos grooming.se på 239 kr och jag tycker att det är väl investerade pengar då man i längden sparar in på rakblad och pengar.

När det kommer till betyget så ger jag produkten 5 G av 5 möjliga – betyget baseras på produkt utförandet, priset och resultatet av själva produkten. Med detta sagt rekommenderar jag verkligen produkten och tycker att någon borde utvecklat liknande produkt för åratal sedan..  /TestPilot Ratul, 26 år

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s