betyg 5

Stora förväntningar..

Recension av REN Rose Synergy O12 Restoring Facial Serum

Har sedan tidigare provat produkter från Ren, just för att de har en hög kvalité och mycket bra produkter, så förväntningarna var väldigt höga… och jovisst blev de infriade med råge.

Jag har testat REN Rose Synergy O12 Restoring Facial Serum, denna rosendoftande olja fuktar huden maximalt och har varit till stor hjälp under denna heta sommar, då bad och många soltimmar har gjort sitt bästa för att torka ut huden i ansiktet. Men det enda som störde mig var att huden blev glansig och det hjälpte inte att ta mindre mängd heller, så inget att använda om man skall till jobbet eller ut på galej. Rekommendationen blir att använda den som en kur under natten eller om du gör en Spa-behandling hemma.

recension närande olja

Doften av marockansk ros är tydlig och kraftig, jag gillade, men kanske för mycket för de flesta killar/män, så det bör man ha i åtanke innan köp! Testa lite så du säkert gillar doften…

Oljan är, som det förmodligen framkom innan, väldigt dryg och räcker länge, då endast ett pump, räcker mer än väl. Så prismässigt är den inte dyr, då den som sagt räcker länge. , men om sambon också använder den, ja, då tar den slut snabbt.

Så helt klart ett bra köp, gör vad den ska och du känner effekten efter första appliceringen. Tummen upp för ytterligare en bra produkt från Ren! Får en 5:a!

bäst i test

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s