betyg 5

Sommarens hetaste tips!

 

Recension av Versace Pour Homme Edt

Jag har funnit min nya kärlek! Har blivit helt till mig över denna parfym, Versace Pour Homme Edt. Vet inte hur jag ska börja beskriva den..

Första minuterna man bär den här lyxiga parfymen känner man tydliga dofter av citron och apelsin. Det doftar friskt och gott utan att alkohol-lukten tar över. Nu när jag använt parfymen några dagar så känns den fortfarande ny och jag har kommit på mig själv med att sniffa på mina handleder till och från. Framåt kvällarna ligger den härligt fruktiga syrliga doften kvar, även om den övergått till det mer mogna och mjukare hållet.

Det intressanta är att jag inte kan låta bli att påminnas om min semester i Grekland. Känslan av medelhavet, trädgårdar och massvis med frukt följer med än hela dagen lång.

recension herrparfym

Ytterligare ett starkt plus är att den fortfarande behåller en fräsch känsla efter jag tränat. Och då menar jag inte att jag stått och lyft lite vikter på ett gym, nej en lång runda i spåret och bortsett från svettlukten känner man sig fortfarande fräsch. Självklart rekommenderar jag inte att ni som prövar parfymen låter bli att duscha, men jag tror ni förstår poängen!

Jag ger Versace Pour Homme en stark 5a då även priset i mina ögon är rätt för en sådan underbar produkt som denna. Så för er som vill köpa nåt nytt och lyxigt så är detta mitt hetaste tips till sommaren!  /TestPilot Andreas, 19 år

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s