betyg 4

Mersmak av ”naturliga ingredienser”

Recension av disp for men Energizing Shampoo

Det doftar björk, mentolen piggar upp och stimulerar min hårbotten samtidigt som jag känner mig ganska nöjd. Jag är i duschen med disp for men Energizing Shampoo (139 kr för 250ml). Shampoot känns oerhört milt och tankarna förs av någon outgrundlig anledning till Grumme tvättsåpa. Eller det kanske inte är så konstigt ändå, eftersom det endast är naturliga ingredienser som har använts. Disp har ett medvetet miljötänk, med nedbrytbara förpackningar och produkter utan artificiella konserveringsmedel.

Effekten på det inlöddrade håret känns lite ovant. Eftersom den inte innehåller några silikoner så känns håret till en början inte alls lika rent och lent som med andra shampoon. Men när väl håret är torrt så blir det oerhört fint och lätt och det ser ut att må oerhört bra! Ja mitt hår mår prima och har fått en hälsosammare lyster. Att shampoot är silikonfritt gör den nästan till ett måste för de som använder produkter som ska förhindra hårbortfall. Skalpen kan nämligen lättare ta åt sig de produkterna då, med disp for men Energizing Shampoo behöver man inte kompromissa samtidigt som man använder dessa produkter, snarare tvärtom.

recension schampo för män

Jag vet inte varför och jag känner mig lite lurad, men allt känns så himla naturligt och bra med det här shampoot. Det känns okemiskt till den gräns att man inte ens tror att shampoot funkar. Men sen blir man lika överraskad över hur bra och naturligt allt känns och att håret verkar gilla läget. Jag får mersmak av ”naturliga ingredienser”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s