betyg 4

Spara pengar & värna om miljön

Recension av RazorPit Razor Blade Sharpener

Detta är en revolutionerande produkt som våra kära grannar i Danmark har tagit fram. Denna produkt ökar livslängden på dina rakblad upp till 10 ggr. Så du sparar en massa pengar och värnar samtidigt om miljön.

RazorPit funkar så att du applicerar lite rakskum på den o drar hyveln i motsatt rakriktning 3 -5 ggr och skölj sen hyveln under rinnande vatten, och vips så har du en kanonfräsch hyvel som är fri från hud, hår och tvål rester. Hur smidigt och enkelt som helst.

recension razorpit

Jag tycker att mina Gillette Mach 3 rakblad blev som nya efter att jag använt RazorPit. Oavsett hur mycket och noga man sköljer rakbladen efter rakning så får man inte bort allt. Men med RazorPit så avlägsnas det mesta av resterna och du får ett rakblad som känns nytt och väldigt fräscht många rakningar framöver. Och så funkar den utmärkt som ett ställ för din gillette hyvel.

Priset på 239:- känns helt ok med tanke på att detta är en produkt som håller hur länge som helst, och som sparar dig mycket pengar. Rekommenderas starkt för dig som ofta rakar med rakblad.  /TestPilot Hadi, 25 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s