betyg 4

Sommar, semester & rakning

Recension av Dermalogica Shave Kit

Här kommer min utvärdering av mitt ”sommarpaket”, lite sen på det känner jag, men varit på stranden och njutit ett par veckor…

recension rakvård från dermalogica

Jag har fått testa Dermalogica Shave Kit i reseförpackning, var full av förväntan då innehållsförteckningen lovade gott. Men… inte riktigt vad jag förväntat mig när jag väl provade. Men den produkt som skar ner poängen, var Dermalogica Pre-Shave Guard, en kletig hård lera kom ur tuben, kändes som att smeta in skägget med nån typ av klister, sen på med en härlig rakkräm, Dermalogica Soothing Shave Cream. Kändes lite bättre… men rakningen blev smärtsam och hyveln blev helt igensatt av Pre-shaveleran… så bara skölja av och börja om.

Efter detta missöde fortsatte jag rakningen bara med rakkrämen och då gick rakningen mycket bra, en nära och skön rakning, after shave – Dermalogica Post-Shave Balm på det, så kändes huden fräsch och uppfriskad. Dermalogica Daily Clean Scrub använder jag två gånger i veckan och den gör huden len och skön.

Doftmässigt är mynta en doft jag gillar skarpt, så den får höga poäng. Produkten after shave går snabbt in i huden och lämnar en matt yta, man känner sig fräsch helt enkelt. Slutligen en kommentar om dagkrämen Dermalogica Daily Defense Block SPF 15, går lätt in i huden, har en fräsch men lätt doft av citron, lämnar ingen vitkalkad hudyta utan går lätt in i huden och gör verkligen sitt jobb, har ju haft chans testa under dessa heta veckor.

Som helhet ger jag Dermalogica höga poäng, snygg förpackning, perfekt storlek på allt så lätt få med på flygresan, härlig doft, perfekt sommartid. Drygt och bra konsistens (förutom Pre-shave, där får de tänka om). Prismässigt får man mycket för pengarna, trots små förpackningar. För mig som rakar mig varannan/var tredje dag räcker förpackningarna drygt två månader.

För Pre-shavens skull hamnar detta set på 4,5 poäng.

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s