betyg 4

Hååki for President!

Recension av Håkki Flott Topp #2

Det finns så mycke cred i den här leran att jag knappt vet var jag ska börja. Den har ett skönt ironiskt namn, förpackas i nåt som närmast påminner om en lakritsburk och i beskrivningen av produkten står det såhär:

”En stark lera med matt effekt som ger utrymme för både definition och rörelse. Tänk Chuck Norris”.

Hur kan man låta bli att flina? Men det bästa är ändå att intäkterna från Håkkiprodukter går till ett experiment som syftar till att bevara den sociala och kulturella identiteten i det lilla samhället Ljungaverk. Ett experiment som vill ifrågasätta dagens snabba globalisering och vill synliggöra vad det kan innebära för små samhällen. Det här är äkta cred. Titta förbi Håkkis oerhört underhållande hemsida för mer info.

håkki flott topp recension

Jag skulle ge Håkki Flott Topp #2 kanske 7 av 10 i stadga och 6 av 10 i matthet. Alltså, förmodligen lite mindre än vad som marknadsförs men däremot så får man faktiskt både definition och rörelse ifall man vill ha sitt hår lite dynamiskt. Det där med att tänka Chuck Norris är inte så pjåkigt, men försök att inte tänka på hans sexiga frilla (den kan ingen annan få till) utan kanske på hans hårs struktur istället. Det blir riktigt snyggt och mitt normalt ganska livlösa asiatiska hår ser ut att må riktigt bra.

På grund av den svarta burken förväntar man sig att innehållet lukta lakrits, istället möts man av en söt melondoft. Frukt i håret är inte riktigt min grej men det är nog mest en vanesak. Leran är mycket dryg och lätt att skölja ur.

Jag blir impad av Håkki, som hårprodukt är den prisvärd för sina 149 kr (grooming har dessutom kampanjpris just nu för 125 kr!). Att produkten dessutom har så mycke historia och credfactor bakom sig gör den till ett köp man kommer att värna om.

Hååki for President!

Som hårprdoukt får den 4-

Men som köp vill jag ändå ge den en klockren 5:a!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s