4VOO

Naturlig fuskbränna

Recension av 4VOO Moisturizing Self Tanner

Det första som slår mig när jag plockar upp 4VOO Moisturizing Self Tanner ur förpackningen är hur snygg själva flaskan är. Efter att ha bläddrat runt i mitt lilla hjärnkontor efter tidigare erfarenheter av liknande produkter så kommer jag att tänka på Boss Skin Healthy look face lotion, men efter ett par dagars användning av 4VOO Moisturizing Self Tanner så visar det sig att det inte alls är samma typ av produkt. Krämen från Boss Skin är en återfuktande kräm som ger en gnutta BUS-effekt medan 4VOOs produkt är en BUS-kräm med hyfsad återfuktning. Ordklyveri kan det låta som men skillnaden mellan de olika produkttyperna är gigantisk.

4v00_bus

Som återfuktningskräm finns det betydligt bättre alternativ än 4VOO Moisturizing Self Tanner, åtminstone för min hy, kan jag faktiskt helt ärligt säga. Att avsluta rakningen varje dag med en klick gul 4VOO-kräm gav ett okej resultat som skulle vara acceptabelt för en budgetkräm från den lokala mataffären men har man högre krav än så och vill veta att man i princip varje dag framöver ska slippa finnar, torr hud och irration från rakningen så bör man hålla fast vid sin nuvarande favoritkräm.

Som fuskbränna däremot lär det inte finnas många som slår 4VOO på fingrarna. Redan ett par timmar efter första appliceringen gick det att se en viss förändring av hudfärgen och efter att ha använt 4VOO Moisturizing Self tanner morgon och kväll i två dygn så hade hyn i ansiktet fått en betydligt mer sommaraktig ton, men utan att det ser falskt och fejkat ut. Ett bra sätt att underhålla den här typen av ”bränna” efter att ha byggt upp den under två-tre dagars tid är att blanda i cirka en del 4VOO Moisturizing Self Tanner med två delar vanliga fuktkräm varje morgon och kväll. På så sätt tappar man inte brunfärg och huden hålls fräsch och fin med en riktigt återfuktningskräm.

Det enda negativa är att 4VOO Moisturizing Self Tanner luktar precis som man är van att BUS-krämer luktar, men å andra sidan så är det ju framför allt en BUS-kräm det rör sig om…

/Testpilot Andreas B 25 år

Återfuktning: 

BUS:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s