betyg 5

Cool förpackning ger lugn hud

Recension av Bulldogs ansiktsrengöring, scrub och fuktighetskräm

CoPiloten denna gång heter Patric Lundström och är 19-årig modebloggare från Västerås. Han bloggar på hombres.blogg.se och är väldigt intresserad av mode och egenföretagande.

testpiloterna copilot

Jag har testat 3 produkter från det brittiska hudvårdsmärket Bulldog, en ansiktstvätt, en ansiktsskrubb och en återfuktare.

Om man börjar med det man ser först, alltså själva förpackningarna, så behöver man ju inte vara rädd för vad kompisarna skulle säga om de skulle hitta dem i badrumsskåpet, en vit enkel bas med ett stort tryck ”bulldog” och den stiliserade hunden i mitten gör dem till en coolt inslag i groomingdjungeln.

recension av bulldog hudvår för män

Ordningen lyder som följer: 1. Bulldog Natural Grooming Original Face Wash, 2. Bulldog Natural Grooming Original Face Scrub, 3. Bulldog Natural Grooming Original Moisturizer

Om man går in på själva produkterna så tar vi det i tre steg:

  1. Ansiktstvätten har en konsistens som kräm skulle man kunna säga, ganska rinnig men ändå så att den inte rinner iväg och färgen är genomskinlig med lite gulton. När man gnuggar den i händerna innan så skummar den sig lite som tvål och när den väl masseras in i ansiktet så går det lent och fint och doftar aloe vera och även lite grönt te, vilket känns väldigt friskt både morgon och kväll, lite lugnande.
  2. Ansiktsskrubben var väl den stora upplevelsen som jag tidigare inte varit med om – den vita krämen innehåller liksom små sandkorn som fungerar lite som ett sandpapper mot huden och tar bort alla döda hudceller som man har i ansiktet, så att bara det fina finns kvar! Känslan var ganska ont första gången man använde den, men känslan efter var att man kände sig extremt fräsch. Kan också tillägga att denna inte bör användas varje dag utan 2-3 gånger veckan.
  3. Sist och också minst i detta fall, i alla fall förpackningen, var då återfuktaren, som verkligen slöt cirkeln och skapade en härlig len efterkänsla i ansiktet. Och jag har använt lite andra märken förut och kan då känna effekten av lite fett hud och att man känner att man smörjt in ansiktet, men denna liksom försvann efter någon minut och lämnade en liten, liten doft av aloe vera kvar i ansiktet, väldigt uppskattat av flickvännen!

recension av bulldog hudvård

Sammanfattningsvis så var Bulldog verkligen toppen, och betyget dras verkligen inte ner utan snarare uppåt när man läser innehållsförteckningen och upptäcker att produkterna är helt fria från sulfater, artificiella färgämnen och syntetiska doftingredienser, och dessutom testas produkterna inte på djur heller, toppen!

Själva produkterna håller hög klass och känns naturliga, och trots detta ligger dem på ett lågt pris, på runt 100 per förpackning, återfuktaren några tior dyrare.

Man hade verkligen lust att gå upp på morgonen trots trötthet eftersom att det var ett skönt sätt att vakna till, och det samma på kvällen eftersom att det fick en att slappna av.

Man kan även se på före och efter bilderna att jag hade lite större röda prickar tidigare som i efterbilden inte alls finns kvar, nu kanske det beror på andra saker också men produkterna har utan tvekan hjälpt till!

test av bulldogs hudvård för män

Före användning

test av bulldog hudvård för män

Efter användning

Om man skulle betygsätta detta nu så måste jag ge alla tre produkterna högsta betyg. Jag har inte tidigare provat något som känts så bra som dessa och haft den långvariga effekten som dessa produkter verkligen hade. Go Bulldog!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s