betyg 3

Ger huden ett energilyft

Recension av Gillette Series After Shave Moisturiser Energising

Jag fick denna gång testa Gillette Series After Shave Moisturiser Energising…. en helt okej produkt som gör det den säger, mjukar upp huden och återfuktar efter rakning, samt ger huden ett litet energilyft. Doften får mig att minnas morfar efter rakning, så helt klart en retroresa i doftens värld till 60- och 70-talet.

recension after shave

Pumpen fördelar ut en lagom mängd lotion, som är lätt att stryka ut och den absorberas snabbt av huden.

Förpackningen som sådan är lätthanterlig och är perfekt då du är på resande fot, då den är oöm och locket sitter stadigt så du inte riskerar kladd i väskan. Har dock en tråkig snabbköpskänsla över dekoren och den plastiga känslan, vill inte riktigt försvinna trots att innehållet är helt okej.

Hade nog fått en fyra om förpackningen hade skapat lite mer kvalitétskänsla, men nu ger jag en trea, mycket på grund av att priset ger ett plus.

Vi killar vill gärna ha lite mer ”lyxkänsla” i våra rakprodukter – bra innehåll med en fräsch doft – samt snygg förpackning. Gillette har gett oss män rakprodukter i många år, så kom igen… ge oss lite kvalitetskänsla i produkterna, så har ni garanterat en ny kundkrets!

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s