behandlingar

Nu får sommaren GÄRNA komma!

groomingstudio pedikyr

Fotbehandling 50 min, grooming|studio Strandvägen 17 i Stockholm.
Pris 595 kr. Tidsbokning 08-661 88 40 

Det blev ett par dagar i Stockholm i samband med Whitney Houston konserten. Så jag passade på att boka in en fotbehandling. Jag och min sambo var nog lite väl ambitiösa och hade gått runt i stan båda dagarna så fötterna var lite slitna med skav här och där. Desto större utmaning för Lydia på Grooming som skulle ta hand om dem.

groomingstudio pedikyr

Jag har gått på fotbehandlingar förr fast på spa. Har alltid tyckt att det kittlas så himla mycket och kan inte sluta att rycka till hela tiden. ÄNTLIGEN kunde jag slappna av. Lydia gjorde ett grymt jobb och jag kunde bara ligga tillbaks och slappna av.

Behandlingen började med ett fotbad samtidigt som jag fyllde i ett formulär med frågor som rörde min hud m.m. Sen fick jag lägga mig ner och slappna av medan hon började ta bort förhårdnader. I början var jag lite orolig att jag skulle rycka till men vi pratade om allt möjligt så jag glömde av att känna efter. Sedan fixade hon till naglarna med fil och tryckte ner nagelbanden. Behandlingen avslutades med en riktigt skön fotmassage. När massagen var klar ville jag inte stänga in fötterna i skorna igen. Det kändes som jag hade fått ett par helt nya fötter som var extremt mjuka. Underbart!

groomingstudio pedikyr

Under behandlingen fick jag ett par tips. Bland annat om en gel som hjälper till att hålla fötterna torra. Jag har ofta (läs: alltid) lite bråttom ifrån mina olika pass så hinner inte torka mig riktigt. Usch, vilket slarv!

Rekommenderar VERKLIGEN alla killar att avvara 50 minuter till fötterna. I alla fall inför sommaren. Nu vill jag bara att solen och värmen kommer tillbaka så jag kan visa upp mina ”nya” fräscha fossingar i flip-flops!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s