betyg 3

En aftershave som tål kyla och blåst!

Recension av REN Tamanu High Glide Shaving Oil & Multi-tasking After Shave Balm

Då var det dags att sammanfatta testandet ytterligare en gång. Denna gång har jag testat REN tamanu high glide shaving oil och REN multi-tasking aftershave balm. Först ut är rakoljan som har konsistensen som en gel. Man applicerar smidigt med pumpen i flaskan och smörjer in skägget innan rakning. Flaskan i plast känns enkel, lyxig och modern. 
Jag tycker att denna rakolja funkar bra, inte lika dryg som den klassiska rakoljan på flaska, men absolut helt OK. Den gör sitt jobb utan problem, bildar en hinna mellan huden och rakbladet för att minimera rakfinnar, skärsår och hindra huden från att torka ut. 
Den innehåller olika växtoljor och doftar väldigt maskulint. Jag är absolut nöjd, men priset på 275:- känns lite i överkant.
 
Jag ger den 3+ och det som drar ner på betyget är just priset och drygheten.

recension av naturlig rakvård

Då har det blivit dags för RENs multitasking aftershave, och denna aftershave mina vänner rekomenderar jag starkt. Det är som en dröm att pumpa upp krämen och applicera på den nyrakade huden. Huden återfuktas med en gång och känns mjuk, svalkad och lugn. Även dagen efter då jag jobbat i kyla o blåst så är huden lika fräsch och återfuktad. Den doftar underbart gott, av bla coconut och palmolja samt grapefrukt extrakt, helt klart den mest väldoftande aftershaven jag provat. 
Gelen går snabbt in i huden utan att kladda och stannar där bra länge, precis så som man vill att en återfuktande aftershave-kräm ska göra.
 
Priset på 360:- känns helt ok med tanke på att man inte behöver applicera så mycket då krämen är ganska dryg
 
Den här produkten får en 5:a av mig för att den har ALLT en aftershave-kräm ska ha, den återfuktar, lugnar, svalkar o hjälper till att förhindra innåtväxta hårstrån, och såklart för att den doftar hur gott som helst.  /TestPilot Hadi, 25 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s