Övrigt

Doftpanelen på nya uppdrag

Recension av Lanvin L’Homme Sport Edt & Quiksilver by Quiksilver Edt

Vi lät våra testpiloter sniffa lite på några våriga dofter. Så här tyckte dom:

recension herrparfym

Lanvin L’Homme Sport EdT

Fräsch, maskulin och modern doft i mycket snygg förpackning. Doften håller i stort sett hela dagen. Jag ger  den fyra (4) plus. P.S. Ligger inte långt efter favoriten Chanel Allure Sport EdT!
Testpilot Jan, 63, promoter.

Modern, sportig, frisk och säregen! Lanvin har, på ett fantastiskt sätt, lyckats kombinera sport och elegans på ett modernt och ungdomligt sätt. Med mycket citrus och en mängd andra spännande doftnoter blir man förförd.
Testpilot Andreas, 24, frilansjournalist

Rafael Nadal känns som det perfekta affischnamnet för den här tennisdoften – tryggt baslinjespel på grusplan utan några större överraskningar. Citrus, lavendel och mysk dominerar.
Testpilot Jesper, 36, TV-journalist

herrparfym

Quiksilver by Quiksilver

Det första jag kommer och tänka på när jag hör Quicksilver är blonda killar med solbränna och en surfingbräda under armen. Och det känns som om denna parfym är framtagen för dessa killar, känslan av sommar finns där oavbrutet, och man kan nästan höra ljudet av vågorna på på stranden. Den är ganska söt men inte sliskig, citrus och apelsindoften dominerar till en början, för att sedan svänga lite åt det träiga hållet. Doften är väldigt ungdomlig och utstrålar frihet. Denna parfym är inget för den kostymklädde mannen på väg ut i sommarnatten. Den passar bättre till en sportig kille i bar överkropp på väg till en strandfest. Helt klart en parfym att rekommendera då vädret blir lite finare.
Testpilot Hadi, 25, hamnarbetare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s