parfymer

Bra jobbat Lanvin!

Recension av Lanvin L’Homme Sport Edt

recension herrparfym

Lanvin. Framgångsrikt modehus som aktivt bygger sin image med lite rockigare inslag, bl.a. genom samarbetet med svenska Acne. Kul! Deras nya Edt går vidare på den linjen med en doft som kan tilltala de flesta – men utan att dofta som en dussindoft.

Sportdofter har ofta stark citrus i sig men den här är lite mörkare än vad de flesta sportdofter brukar vara. Toppnoten är bl.a. citrus men den domnar lite och blir inte så framträdande här – istället framträder lavendel och pomerans i kombination med dova toner av mysk och patchouli. Det ger lite mer komplexitet och gör doften lite spännande och dig lite mer attraktiv. Har svårt att tänka mig någon som inte passar i den här doften men givet priset så skulle jag väl tro att det är en man i 30-50-års åldern som oftast kommer köpa den. En modern, snygg man. Åtminstone kommer du känna dig så!

Den passar kanske inte allra bäst efter gymmet då den är ganska stark. Den ska nog snarare användas när du vill känna dig sportigt fräsch men samtidigt elegant modern – inför affärsmötet, daten eller festkvällen. Då är det här ett riktigt bra val. Signalerar framgång och fräschör med enkelhet och elegans. Bra jobbat Lanvin!

1 reply »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s