betyg 4

Skön rakupplevelse!

Recension av Ole Henriksen Clean Shave

Ole Henriksen Clean Shave är en nyskapande, lätt skummande gel som ger en renare och mer hudnära rakning. Naturliga växtextrakt lugnar och bygger upp huden efter rakningen. Den innehåller aloe vera som är fuktighetsgivande, lugnande och har läkande egenskaper. Kamomillextrakt är mjukgörande och lugnande. Eucalyptusolja är antiseptiskt och syresättande. Gurkextrakt har en lugnande och uppfriskande effekt på huden. Fri från parabener.

recension rakgel

Jag har tidigare provat några av Ole Henriksens produkter och varit nöjd med resultatet. Spännande att för första gången få möjlighet testa Ole Henriksen Clean Shave. Produkten är förpackad i plastflaska med praktisk pump vilket gör det enkelt att dosera –  inget onödigt kladd. För egen del räckte det med två tryckningar på pumpen.

Gelen är lätt att massera in och har en diskret doft. Innehåller naturliga ämnen som har en lugnande inverkan på huden inför och efter rakning.

Vilken skön rakupplevelse!

Huden är mycket len och man känner sig verkligen välrakad. Denna produkt har utan tvekan givit mig den bästa, skönaste och mest hudnära rakningen på länge. Mitt betyg blir därför fyra plus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s