Övrigt

Quiksilver passar när våren är på gång

Recension av Quiksilver Edt by Quiksilver

herrparfym recension

Toppnot:

Jag kunde utan problem känna citrusdoften, men med viss mättnad vilket fick mig att gissa på blodapelsin eller grapefrukt. Jag gillar hur de tonat ner toppnoten och låtit den sjunka in först innan den börjar dofta ordentligt. I vanliga fall känner man nästan bara citron- och alkoholdoft när man tar på parfymen, men med Quiksilver så försvinner de första minuternas obehag.

Mellannot:

Efter ungefär 15 minuter börjar citrusdoften dämpas och rent av avta. Efter det tar det ca. 30 minuter innan en mildare doft börjar uppstå. Enligt Quiksilver ska det vara en doft av eucalyptus och havssalt. Det vet jag inte om jag känner något av men visst doftar det lite som en frisk havsbris.

Basnot:

Nu har det gått snart 2,5 timme och jag känner en väldigt mjuk doft av trä, inte så att man känner att det luktar eller så, mer att man kan ana trädoften runt sig. Själva doften i sig inger något av ett lugn, och ger än en känsla av att man är i en fjällstuga någonstans.

Jag måste säga att jag blev positivt förvånad när jag prövat denna parfym några dagar.Första två dagarna tyckte jag inte riktigt om den, den var lite tråkig och kändes väldigt vardags. Den tredje dagen kändes den dock helt annorlunda, jag vet inte varför men den började faktiskt lukta riktigt fräscht. Enligt min åsikt så passar parfymen bäst framåt våren och början på sommaren då den har en frisk och skön doft. Den kan dock även vara härlig att ha på vintern då den passar in men ändå sticker ut en del från de flesta andra parfymer man använder under årets mörka period.

Jag ger parfymen en klar 4a!  /TestPilot Andreas, 19 år

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s