betyg 5

Ett kap!

Recension av Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum

Coolt, det här är en riktigt bra ögonkräm. Det börjar bra med en stilren ask i vitt (tumme upp till Clarins för att de uppdaterat sin look). Asken förolämpar inte din intelligens genom att ha en massa info om hur produkten fungerar eller hur den ska användas. Öppnar man asken hittar man heller ingen bi-packsedel som förklarar hur krämen är uppbygd eller hur den kommer förändra ditt liv (nu vet jag inte om det beror på att jag fått en testprodukt som jag inte har fått någon men ändå). Istället möts man direkt av en sketasnygg och gedigen behållare med samma minimalt intelligensutmanande info. Sen trycker man på pumpen… ooops. Vänta nu…hur tänkte de nu? För ett tryck på pumpen klämmer nämligen ut en hel arbetsveckas mängd kräm. Tur att krämen är snygg i alla fall. Genomskinligt läckert blå. Som en glasdroppe. Känns ju hur modernt som helst.

motverkar mörka ringar under ögonen

Det blir ännu bättre när man applicerar krämen under ögonen, man kan verkligen känna att den slätar ut för den har en ganska seg konsistens, nästan som en tunn tunn honung. En effekt av det här är också att krämen inte dras in i huden så snabbt, utan det känns nästan faktiskt som att man går omkring med honung under ögonen på förmiddagen. Det är väl en smaksak huruvida man tycker om den känslan eller inte. Jag ser det inte alls som en nackdel, utan det känns skönt utslätande, och man är ju inte under ögonen och pillar ändå, så det gör inte så mycke att den är lite kletig. Dessutom försvinner puffarna under ögonen precis som lovat. Men man bör nog testa krämen innan man köper den, eftersom jag tror att det i mångt och mycket är en smaksak huruvida man gillar konsistensen. Tänk bara på att vara försiktiga med pumpen när ni testar.

Clarins har alltid gjort bra och oerhört prisvärda produkter tycker jag. TestPilot Jesper kallade dem ”hederliga” [https://testpiloterna.wordpress.com/2009/12/25/fet-dryg-och-hederlig/] och jag håller med. De har sällan ”stellar” men alltid helt ok+ och prisvärda produkter. Men i och med den här ögonkrämen har jag dock ändrat uppfattning.

Supersnygg och modern behållare. Stilren, minimal information på förpackningen. Modern, snygg och skön konsistens på krämen som dessutom är oerhört dryg och prisvärd. 370 kr känns nästan som ett kap för en sån här produkt.

Ja – Clarins Men känns som ett groomingföretag för det nya decenniet. Helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s