4VOO

Våga fila gitarrnaglarna!

Recension av 4VOO Shape and Shine Nail Set

Som tidigare klassisk gitarrist har jag ägnat mina naglar, särskilt högerhandens, mer uppmärksamhet än de flesta andra män. Jag minns allt hur jag i högstadiet kastade avundsjuka blickar på min gitarrlärares perfekt filade gitarrnaglar. Filandet var helt nödvändigt för att få en ren och klar ton. På den tiden var det nagelfilen Lady som gällde, en rosa sak i metall med namnet i sirlig skrivstil på handtaget.

Nu var det ju många år sedan jag spelade högstämd klassisk musik på gitarren. Och nog är det ett tecken på att tiderna förändrats (till det bättre), när det förträffliga märket 4VOO lanserar ett nagelvårdsset enbart för män. Och jag som har smugit med min tantnagelfil i alla år. NO MORE! Synd bara att nagelfilen kommer 20 år för sent.

nagelfil och nagelpolerare

Tyvärr har jag inte använt 4VOO:s förträffliga produkt så mycket som jag trodde jag skulle göra. Antagligen är jag fortfarande präglad av nagelfilsmsusslandet under tonåren. En man ska väl inte ägna sina naglar för stor omsorg, eller? För den som vågar kan jag varmt rekommendera 4VOO:s nagelfilar; de är med råge de bästa jag någonsin provat. Ja, de slår till och med min gamla Lady på fingrarna, även om prislappen är lite i mastigaste laget. I setet ingår två dubbelsidiga filar, den ena är för själva filandet medan den andra är en nagelputsare. På bara några minuter gav de mig perfekt formade spegelblanka naglar som till och med hade gjort min gamla gitarrlärare grön av avund.

gitarrnaglar

Själva nagelfilen kommer jag säkerligen använda regelbundet. Nagelputsaren är jag emellertid lite mer skeptiskt inställd till. Naglarna blev helt enkelt lite FÖR snygga. Kanske är det bara jag som är ovan? Egentligen gillar jag ju välskötta naglar. Eller så får jag börja spela klassisk gitarr igen. Och skylla på att jag ju MÅSTE vårda naglarna minutiöst för att få rätt ton i instrumentet…  /TestPilot Jesper, 36 år

4 blev betyget till 4VOO Shape & Shine Nail Set.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s