betyg 4

”Som en romans mellan trä- och syslöjdsläraren”

Recension av The Art of Shaving Ingrown Hair Night Cream

inåtväxta hårstrån

Det är något speciellt med Art of Shavings produkter. De känns gammaldags, rejäla och hederliga – sådant som morfars barberare använde på sin tid. Ingrown Hair Night Cream är inget undantag. Den gör definitivt sitt jobb och får mig att känna mig vuxen och redig.

Drygare kräm får man leta efter. Krämen känns vid första appliceringen som en fibrig paste, men efter lite bearbetning går den in i huden som blir glansig och mjuk. Egentligen vill jag inte gå och lägga mig med så mycket fettkänsla i ansiktet, men vad gör man inte för vetenskapen!

motverka inåtväxta hårstrån

Doften stämmer bra överens med vintagekänslan över produkten och förpackningen. Det doftar sågspån, rosor och nejlika. Ungefär som en romans mellan trä- och syslöjdsläraren på lucianatten skulle dofta. Detta är en bra och klassisk doft helt i min smak. Den som är bekant med Diptyques parfymer (främst L’Eau) kommer att känna igen sig.

Morgonen därpå är det dags för rakning och det märks att krämen har gjort sitt jobb under natten. Det går förvånansvärt enkelt att raka sig och den sveda och irritation som jag i vanliga fall känner efter rakningen är som bortblåst. Med ett regelbundet användande i fyra veckor så har huden blivit smidigare och rakningen generellt betydligt enklare. 425 kr är mycket pengar men jag tycker att det är ett rimligt pris med tanke på att Ingrown Hair Nightcreamgör ett så bra jobb. Den gör rakningen enklare och även om jag inte har den grövsta skäggväxten i sta’n så gör den skillnad även för mig.  /TestPilot André, 30 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s