Övrigt

Mer slime åt folket

Recension av Pusher O.D Wax

När det kommer till hår och stylingprodukter är jag kräsen, väldigt kräsen. Mitt hår påminner en del om Einstein’s. Eller nja, kanske inte riktigt så illa men det är ändå rätt torrt och tjockt. Kan ju ha att göra med att jag färgar och bleker det en gång i månaden… Därför är det inte många stylingprodukter som fungerar.

Pusher O.D Wax är vinnare av Cafés modepris 2006. De gillade hårvaxet för bland annat stadgan och lukten. Jag kan definitivt hålla med dem om stadgan. I alla fall när jag hade nyklippt kort hår. Nu när håret har växt lite och blivit tjockare vill inte vaxet vara min kompis längre. Jag upplever det för klumpigt och svårformat.

badrumsskåp pusher

Burken ser cool ut med sin runda svarta form med plåtlock. Tyvärr rostar locket lite på insidan vilket inte känns riktigt fräscht. När jag använde vaxet första gången, kände lukten och konsistensen, kunde jag inte hjälpa att få vibbar av slime. Sån där gulgrön gegga som vi lekte med när jag var yngre. Konsistensen är något sladdrig och jag får gräva för att få upp vaxet. Lukten är mild men luktar kemiskt. Jag tyckte det var jobbigt att gå runt med den lukten i håret ifall någon annan skulle känna den. Men om vi bortser från lukten så blev jag faktiskt nöjd första gången jag använde Pusher O.D Wax. (Tänk då på att jag var nyklippt och hade tunnat ur håret en del). Stadgan var skön och bäst av allt var glansen. När man har så torrt hår som mig blir man glad när det glänser. Men som sagt, när håret blev längre och framförallt tjockare, fungerar vaxet inte alls.

Priset ligger på 189 kr vilket jag tycker är för mycket för detta vax. Flera andra vax ligger i samma prisklass men luktar godare och fungerar lika bra på nyklippt som längre och tjockare hår. Pusher O.D Wax får en 1:a i betyg. Men har du kort tunt hår och vill ha mycket glans tycker jag faktiskt att du ska testa vaxet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s