betyg 4

”Åh! Det här vill jag beställa på en asiatisk restaurang!”

Recension av Philip B Thai Tea Mind & Body Wash

Åh! Det här vill jag beställa på en asiatisk restaurang!

Lyssna på detta: Thai Tea, Honung, Cocos, Mjölk, Pepparmint, Citrongräs, Ingefära, Lime & Citronella. Allvarligt talat – låter inte det som en underbar maträtt? Jo, visst gör det! Det är ingen slump. Resonemanget tycks vara  ”om det doftar som något du vill äta så inser du att det är bra för dig”.

Det här är faktiskt en riktigt angenäm produkt. När du häller ut den i handflatan och den möter vatten så slår ingefära och choklad emot dig doftmässigt. Det känns varmt och det känns fräscht. När du smörjer in dig med den här duschkrämen känner du snart pepparminten verka. Pepparmint skapar en skön och kylande, avslappnande känsla. Riktigt fräscht!

kroppsvård från philip bMen du ska ha produkten på huden i 3-5 minuter. Det är säkert bl.a. för att pepparminten verkligen ska hinna verka. Det är ju bra. Men ärligt talat. Vad gör du under tiden? Lek med tanken att det här vore en hårinpackning. Under tiden kan du läsa en bok. Kyssa din älskling. Men det här är en duschkräm. There is nowhere to run! Så nej, det funkar inte. Men det gör faktiskt inte så mycket, du hinner känna effekten ändå. När du är klar har du en hy som känns bra. Den känns mjuk och ren – men inte stram. Fuktig, men inte oljig.

Fräsch! Men doften är rätt stark. Inte parfymstark – men om du har näsa för parfymer och inte vill störa doften – då är det här fel produkt. Om du gillar att ta en dusch på kvällen och lägga dig – ren och fräsch i stärkta lakan.. Ja, jäklar då kommer du gilla den här produkten. Långt från din dubbeldusch. En bit ifrån din Nivea.

Ingen mirakelkur. Men 350 ml för 475 kr tycker jag själv är rätt saftigt för en duschkräm. Men den är bra. Riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s