Lacoste

Nu doftar det gott igen

Recension av Lacoste Challenge Edt

I testpiloternas uppdrag ingår alltid att prova minst en doft vid varje testomgång. Premiärdoften blev Lacoste Challenge och om den gick åsikterna minst sagt isär. Så här skrev några av piloterna om denna klassiskt aromatiska doft:

”Mycket fräsch doftinledning. Men jag upplevde att den dessvärre inte stannade kvar alltför länge.”

Jan, 63, promoter.

”Lacoste Challange har en väldigt diskret lukt som den första veckan inte alls sticker ut eller gör sig påmind. Tills man splashat lite på huden så luktar den rentav billig, men blir därefter ganska fräsch. Efter nån timme får den ”rundare” och angenämare doft och den träigare lukten börjar ta över. Från att ha tyckt den var en katastrof första veckan så har jag övergått till att faktiskt tycka att den är rätt ok även om den fortfarande inte sticker ut. Inget man skulle ha på nobelmiddagen men faktiskt ganska fräsch.”

Aron, 30, programmerare.

”En väldigt frisk och dominerande citrusdoft, för att sedan bli tyngre och mer träig, mellannoterna försvann på mig. Så för mig kändes den mer som en skvätt citron, för att sedan tyna bort. Trevlig doft för dagsbruk och då mer som en uppfräschning efter gymmet, men definitivt ingen höjdare. Prismässigt tycker jag att den ligger lite för högt, runt 250-300 hade känts lagom.”

Anders, 47, akupunktör.

nyhet från lacoste

”Det häftigaste med den här parfymen måste väl vara flaskan där locket imiterar handtaget på en tennisracket. Lacoste säger sig vilja återvända till rötterna med den här doften, och visst kommer man att tänka på tennis, men inte så mycket den 80-tals glamour som en gång förknippades med sporten utan mer herrarnas omklädningsrum efter matchen. Det doftar inte dåligt, men ointressant och inte särskilt nyskapande. En svennedoft för Kalle Anka Cup.”

Jesper, 36, tv-journalist.

”En sportig doft som passar perfekt efter träningen.”

Daniel, 23, gruppträningsinstruktör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s