KONTROLLTORNET

Nya prövningar för piloterna

De första uppdragen är slutförda men testpiloterna är redan ute och flyger igen. Denna gång kommer vi att få veta vad de tycker och tänker om produkter från bl a Philip BZirh, HeadBlade och Peter Thomas Roth. Även denna gång blir det doftrecensioner. Piloterna tar sig an Paul Smith Man och nya doften från Replay.

Om ett par veckor kan ni läsa om testpiloternas slutförda uppdrag här på Testpilotbloggen. Och kom ihåg – det finns inga mission impossible i groomingdjungeln!

testpilotutskick2

Kontrolltornet förbereder testpiloternas nästa uppdrag.

3 replies »

  1. Ramtim: Jag har använt många Philip B produkter inkl. den som håller på att testas. Jag håller med dig om att wow-effekten försvinner efter några användningar. Hårbotten vänjer sig. Blir samma när jag använder American Crew’s shampo med liknande ingredienser. Pepparminten blir inte lika påtaglig efter några användningar. Vilket är lite synd! När det gäller ludderbiten vill Philip B att man ska shamponera håret medan det är torrt. Sedan successivt lägga till vatten och massera. Blir lite ludder iaf!

  2. Nyfiken om ”piloten” som testar Philip B kommer uppleva som jag att produkten löddrar dåligt?

    Första gången man använder schampot, WOW!!! Uppiggande är det minsta man kan säga. Men känslan håller inte länge, redan efter tredje gången har man vant sig och wow effekten uteblir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s