betyg 5

Värd vartenda öre!

Recension av Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub

walnut scrub recension

Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub är en scrub som arbetar ner på djupet i porerna. Den bildar ett lödder som stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess och passar normal, blandhy och fet hud. Pris 420 kr.

Jag har två saker gemensamt med Naomi Campbell, nämligen (1) jag är modeintresserad, och (2) jag använder Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub. Det här är den första produkten från Ole Henriksen som jag testar, men definitivt inte den sista. Scruben är makalöst bra!

Doften känns lagom ”spalyxi

g” med en söt men diskret ton av marsipan. Möjligen lite väl unisex, eller rentav feminin, men den metrosexuelle mannen i mig säger att den är OK. Färgen och konsistensen påminner om fuktig sand. Kornen är ganska grova och aggressiva så den bör inte appliceras en stressig morgon, snarare under en eller ett par lugna minuter och utan minsta tryck. Min känsliga blandhy klarar scruben bra. Huden blir extremt len och smidig och stramar inte det minsta. Efter att ha testat produkten 2-3 gånger i veckan under 4 veckor kan jag glatt konstatera att jag fortfarande

gillar doften, att groparna i hyn upplevs som mindre, samt att min hy har fått mer spänst och lyster.

Eftersom scruben kommer i en glasburk med lock, så får man gräva upp en klick med fingret. Detta kan upplevas som ett praktiskt problem, och en tub hade varit enklare att jobba med. Å andra sidan bidrar glasburken till en lyxigare och snyggare känsla, så inte ens på den punkten kan jag vara missnöjd.

400 kr är i överkant för en scrub men det kommer inte att avskräcka mig. Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub är en ny favorit och den är värd vartenda öre!  /TestPilot André, 30 år

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s